* Konferanse   * Messe   * Kurs   * Events   * Kortsiktige arbeidsoppdrag   Tyveri    * Seminar    * Presentasjoner
Hvor mange ganger skjer det ikke at når man skal holde en viktig presentasjon på konferanse, oppstår det tekniske problemer? – Og hva om du har behov for mange like datamaskiner for en anledning i 1 dag eller 2? Det vil selvsagt på INGEN måte lønne seg å kjøpe dette for så å sette det i et skap etter at kurs/konferansen etc er avsluttet? Dette er blant annet hva pc-utleie.no har spesialisert seg på.Vi har mange års erfaring, og ingen oppdrag er for store eller små.
Vi leverer pc og utstyr med konfigurasjonen du ønsker. Vi har også et stort antall MFP printere i alle størrelser. Vi drifter og har support. Kort fortalt, vi leverer ikke bare en PC, men en kostnadsbesparende løsning rettet etter ditt behov slik at du har frihet til å fokusere det som er viktig for deg.
Vi leverer raskt, og kan også tilby bemanning. Våre 200 hyggelige og serviceinnstilte teknikere i hele landet er rede for å gjøre ditt arrangement enda bedre. Vi har selvfølgelig blide og hyggelige referanser som går god for at pc-utleie.no leverer høy kvalitet hver gang.
Kortsiktig utleie av pc og tilhørende utstyr er vår spesialitet, og vi kan det meget godt. Vi setter store krav til vår egen kvalitet og stabilitet. Prøv oss.
Kontakt oss i dag, for et uforpliktende tilbud.
error: Innholdet er beskyttet..