– Alle elever i de videregående skolene skal ha en bærbar datamaskin. Elevene eier datamaskinene selv, og elever som skal begynne i Vg1 må derfor selv sørge for å skaffe seg en datamaskin til skolestart.

Vi tilbyr Standard PC, Kraftig PC, hybrid-PC og Macbook Pro 13’’. Du kan fordele kostnaden over 3 år.

Den enkelte skoleeier og skoleleder må stille seg grunnleggende spørsmål om IKT infrastrukturen ved skolen:

• Har elever og lærere tilstrekkelig tilgang til skole PC og programvare som ivaretar kravene i læreplanene og til bruk av IKT ved eksamen, samt krav til kommunikasjon, samhandling og produksjon?

– Utdanningsdirektoratet

Ja, takk!

Vi ønsker mer info
om leie av skole PC:

Gå til ecoit.no for å konfigurere din leie PC. Klikk på logoen ovenfor:

pc-utleie.no har levert kostnadseffektive skole PC og tilbehør i hele Norge siden 2008. Dermed er vi markedets eldste dedikerte leverandør av profesjonelle leie pc for skole og utdanning.

pc-utleie.no en trygg samarbeidspartner som er tilstede også i morgen. Vi har den erfaring og kunnskap rundt stabilitet og prosjektering hvilket kreves for å levere konfigurasjoner og skole pc av høyeste kvalitet.

Miljøhensyn

Leie av brukt utstyr er et miljøvennlig tiltak. Brukt-PC-ordningen bidrar til å øke levetiden for PCer og annet IKT-utstyr. Norge var det første landet i verden som vedtok et regelverk for innsamling og behandling av EE-avfall. Innsamling av EE-avfall gjennomføres som et samarbeid mellom IKT-bransjen og kommunene. Ved nyanskaffelser er det også utarbeidet retningslinjer for miljøeffektive innkjøp fra Miljøverndepartementet.