Confex Group AS

Confex Norge - er et heleid datterselskap av Confex Group AS, en ledende utvikler av kurs og konferanser til norsk arbeidsliv. Med over 500 anholdelser årlig tilbyr de en rekke opplærings-forløp mot ulike målgrupper og bransjer. Confex Norge har mer enn 15000 deltakere årlig, og har som visjon å være arbeidslivets førstevalg for inspirasjon og økt kompetanse. Siden 1997 har Confex Norge tilbudt intensive læringsopplevelser. Daglig arbeider selskapet for å avdekke utfordringer, behov og trender som påvirker ulike yrkesgrupper, bransjer og organisasjoner.
Bak hvert enkelt produkt ligger dager med forberedelse, innhenting av informasjon og analyse for å tilpasse hvert enkelt konsept til aktuelle behov og opplæring. Grundige markedsundersøkelser avdekker ønsker, endringer og trender i arbeidslivet. Gjennom å delta på Confex Norges kurs og konferanser skal du bli faglig oppdatert og inspirert til å skape endring og forbedring.
Velkommen til Confex læringsopplevelser som skaper kompetansefortrinn for deg og din virksomhet.

Trenger du kurs PC? kontakt pc-utleie.no HER for bærbar PC uten familiebilder og virus.

Visste du at pc-utleie.no leverer datamaskiner og skrivere til alle typer kurs, events, konferanser og messer?

Skal du ha et arrangement hvor du trenger bærbare PC og skrivere til demonstrasjon, projektor, reklame, utdanning, kurs eller konferanser hvor deltakere skal få noe demonstrert på pc med Internett? Vi leier ut pc til alle type behov. Vi har dessuten teknikere lokalt tilstede i de fleste norske byer slik at du får raskt profesjonell hjelp fra oss dersom du trenger det.
De fleste som har holdt et kurs hvor deltakerne har benyttet PC vet hva dette vil si. Dersom man skal benytte kursdeltakernes datamaskiner som er med privat innhold, forskjellig type Windows versjoner, forskjellig oppløsning på skjerm eller forskjellige drivere blir det garantert mer fokus på funksjoner som ikke fungerer enn på selve kurs-innholdet. Derfor vet alle våre kunder at det lønner seg for alle parter å leie datautstyr fra pc-utleie.no til PC baserte kurs.

Øyafestivalen