Camp Villmark

Camp Villmark – de beste friluftsopplevelsene innendørs

De tar villmarka inn på Norges Varemesse når de revitaliserer Villmarksmessen og presenterer Camp Villmark! Camp Villmark er arrangementet der du blant mye annet får muligheten til å klatre i klatrevegg, teste ut ATV’er i en utendørs ATV-løype, prøve både jakt- og fiskesimulatorer, handle utstyret du trenger til din neste tur, samt høre på gode foredragsholdere som vet hvordan man inspirerer. Arrangementet blir fullpakket med spennende utstillere og morsomme aktiviteter. Kort og godt – Camp Villmark er en inspirasjons-arena for alle med interesse for jakt, fiske og friluftsliv.
 

For hele familien

Camp Villmark er en interaktiv villmarksmesse tilrettelagt for både store og små. Arrangementet har fokus på at du skal få prøve deg på morsomme friluftsaktiviteter, samtidig som du opplever fantastiske sanseinntrykk fra naturen og lærer nye ting. Det vil være egne aktiviteter og opplevelser rettet mot barn, og vi ønsker hele familien velkommen. Messen skal vise folk i alle aldre de fantastiske mulighetene villmarka har å by på, og vi skal tilby de beste villmarksopplevelsene innendørs!
Velkommen til Camp Villmark på Norges Varemesse i Lillestrøm

Historie

Camp Villmark en videreutvikling av den tradisjonsrike Villmarksmessen som har blitt arrangert årlig siden Finn Erik Bredesen etablerte messen i 1982. Villmarksmessen utviklet seg raskt til å bli den ledende messen for jakt-, fiske- og friluftsinteresserte i Norge. I 2014 kjøpte Norges Varemesse Villmarksmessen fra tidligere eier, og messesenteret har lang erfaring og fartstid når det kommer til å planlegge og arrangere messer.

 

9 grunner til å leie datautstyr