9 grunner til å leie datautstyr

Mange vet ikke forskjellen på leie og leasing av datautstyr. De fleste firmaer velger å lease eller kjøpe PC, men når er det naturlig å leie? Her er 9 grunner til å leie datautstyr.

1. Hvis du trenger PC på kort varsel eller en kort periode, er det best å leie fra pc-utleie.no
Det sier seg jo selv! Dersom det dukker opp et akutt behov for PC lønner det seg å leie datautstyr fra pc-utleie.no en periode før man kjøper slik at man kan gjøre et godt kjøp når den tid kommer.

2. Dersom du trenger en stor mengde bærbare datamaskiner til kurs eller annen opplæring er det best å leie datautstyr.
De fleste som har holdt et kurs hvor deltakerne har benyttet PC vet hva dette vil si. Dersom man skal benytte kursdeltakernes datamaskiner som er med privat innhold, forskjellig type Windows versjoner, forskjellig oppløsning på skjerm eller forskjellige drivere blir det garantert mer fokus på funksjoner som ikke fungerer enn på selve kurs-innholdet. Derfor vet alle våre kunder at det lønner seg for alle parter å leie datautstyr fra pc-utleie.no til PC baserte kurs.

3. Dersom ditt nye datautstyr er på restordre, og de ansatte venter, er det smart å leie PC og annet datautstyr for umiddelbar installasjon slik at de ansatte får arbeidet.

Midlertidig ansatte, vikarer og nyansettelser er en spennende og krevende oppgave å få i hus. Etter lange runder med intervjuer for å finne riktig arbeidstaker har vi sett mange ganger at den ansvarlige dessverre har glemt å bestille datautstyr til personen(e) som skal starte i ny jobb. I slike tilfeller har pc-utleie.no levert bærbar PC / Skjerm  og annet tilbehør samme dag for å unngå at den nye arbeidstakeren ikke kan jobbe.

4. Langsiktig leie av datautstyr istedenfor leasing
Folk forveksler ofte leie med leasing. Langsiktig leie har ingen eller kort bindingstid,  ingen etableringskostnad og er meget fleksibelt.  Leasing er ofte det motsatte og forutsetter lang løpetid med høye renter. Du kan forlenge leie eller avbryte når som helst uten gebyr. Leasingavtaler kan ikke avsluttes uten et "høyere gebyr'. Har du ikke behov for å kjøpe ut datautstyret du bruker etter 3 år anbefaler pc-utleie.no at du velger leie istedenfor leasing pga reduserte kostnader, lavere risiko og fleksibilitet. Vi leverer både leasing og leie, og kjenner forskjellene.

5. Leie av bærbare datamaskiner er helt fleksibelt, krever ingen kapitalbudsjett og har lav kredittverdighetsterskel.
Kopperud Nordic har kyndige teknikere som leverer, installerer og tester din leie PC for bruk på ditt kontor, kurs-rom, messestand, seminar eller konferanse.

6. pc-utleie.no har alt du trenger og en backup plan hvis noe uventet skjer.
Ja, det er korrekt. Datamaskiner har en tendens til å leve sitt eget liv. Særlig når du trenger det minst. Dersom du velger å leie PC fra oss har vi alltid tatt høyde for slike hendelser. I de fleste tilfeller merker du aldri noe fordi vi er eksperter på å konfigurere PC til å gjøre som den får beskjed om. Uansett er du i trygge hender og kan fokusere på arbeidet, vi løser det tekniske dersom noe skulle skje.

7. Midlertidige kontorer kan leveres komplett med leie av PC, skrivere, kopimaskiner og faksmaskiner.
Maskinvaren vil bli konfigurert til bedriftens spesifikasjoner og installeres på hvilken som helst adresse i Norge. pc-utleie.no har satt opp midlertidige kontorer i hotellrom, trailere, lager og konferansesentre. Midlertidige kontorer har blitt satt opp for statlige og føderale myndigheter som Stortinget, Nato og Det hvite hus. Også advokatfirmaer, pressesenter, TV-kanaler som dekker viktige nyheter (som katastrofer eller sportsbegivenheter), film og reklameinnspillinger, byggeplasser, fusjoner og oppkjøp.

8. Forretningsfolk på reise slipper å frakte sin egen datamaskin på fly eller annen offentlig transport.
Forretningsfolk på reise kan leie forhåndskonfigurert PC fra Kopperud Nordic som er testet klar til bruk på sin endelige destinasjon. Det kan også være at de har glemt strømforsyning eller PC hjemme eller på flyet og trenger en midlertidig PC på sitt besøk.

9. Midlertidig ansatte trenger midlertidig datautstyr.
Ved å leie datautstyr fra Kopperud Nordic kan du koordinere installasjon og antall datamaskiner, skrivere og annet IKT-utstyr for en planlagt periode. Hvis du bruker midlertidig ansatte, bruk midlertidig datautstyr også og ikke bind opp unødvendig kapital. Ikke bare gjør du naturen en tjeneste, du sparer også både tid og penger.

Neste gang du skal investere i IKT, vurder å leie datautstyr fra Kopperud Nordic (pc-utleie.no) med vår tekniske ekspertise.
Har du andre spørsmål, eller ønsker tilbud? ​Kontakt oss her
 

Hagemessen